Jag lägger ner bloggen!

Detta är ett meddelande till alla ni som följer mig på den här bloggen. Från och med idag kommer jag inte publicera mig här. Istället kommer jag endast använda Facebook som plattform. Där kan ni följa mitt arbete och även boka mig för uppdrag.

https://www.facebook.com/Joakim-Lamotte-713993068695287/
Tack för några trevliga år med miljontals visningar. Vi ses på Facebook.

Joakim Lamotte

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jag lägger ner bloggen!

 1. Daniel skriver:

  Har inte fäjsbook och kommer sakna dina inlägg. Lycka till i skrytets och ryggdunkandets
  förlovade land 🙂

 2. Josef Boberg skriver:

  Var sak har sin tid.

 3. Anonym skriver:

  Läste dina tankar kring slöjan på GP. Vill bara påminna dig om att du glömde kasta skit på SD denna gång. Det brukar ju annars höra till regelverket när man har oförskämdheten att framföra kritik rörande Islam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s