#8 – Skelettkvinnan talar ut om skeletten i garderoben

jocke6

När hon greps 2012 hittade polisen mängder av mänskliga skelettdelar i hennes lägenhet. Hon misstänktes för mord, brott mot griftefriden och vapenbrott. Uppståndelsen blev enorm, både i Sverige och utomlands. Nu, två år senare, efter självmordsförsök och nekrofilanklagelser, berättar hon sin historia i säsongens sista avsnitt av Lamottes podd.

Programledare: Joakim Lamotte

Ladda ner denna podcast via iTunes och följ den på Facebook och Twitter.

Det här inlägget postades i Podcast och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till #8 – Skelettkvinnan talar ut om skeletten i garderoben

  1. zyx83 skriver:

    Låter som om hon bara lögnar om en del saker. Tycker synd om henne som tror på fullt allvar att hon ska kunna få 50 mille. och att staten ska ta sitt ansvar WTF!? det är ju så man tappar andan, kanske borde hon tagit sitt ansvar för längesedan och skaffat ett jobb, ett liv.. Och hur fasen kan man bara skämta bort sin nekrofili, skrämmande.. Sen att hon helt plötsligt skulle ha lärt sig att dricka med måtta…. nej bara nej. Ja det finns tyvärr så många grejor i detta reportaget att gröta i som bara den, så mycket som jag vill kommentera. Som tex att kryptera sin hårddisk, jo eller hur att man gör det om man inte har nåt att dölja, såna uppenbarliga grejor, + att det finns ingen frisk person där ute som har så pass många skelettdelar och som köper riktiga skelett från avlidna personer, bara det i sig är helt sjukt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s