Ointressant att bara skriva sånt som folk håller med om

Har precis kommit hem från en fin helg i Stockholm, som bjöd på bra väder, god brunch på Mosebacke, soundclash på lördagen och kebab i Hornstull på söndagen. Dessutom sprang jag in i pajasarna från Svenska motståndsrörelsen som manifesterade sin rätt att att gå runt och se hålögda och nollställda ut på Stockholms gator.

Annars kan veckan sammanfattas med att debatten gick het sedan jag skrev om män och pedofiler på förskolor. Jag medverkade både i Aftonbladets nya debattprogram och SVT:s Gomorronsverige.

Reaktionerna har varit högt och lågt. Jag har blivit kallad både det ena och det andra, samtidigt som många har hört av sig och tycker det är viktigt att prata om att det är män som begår nästan alla sexuella övergrepp. Samtidigt är det lite trist att det är så få som offentligt går ut och håller med istället för att skriva mail till mig, men jag dömer ingen. Det är en kontroversiell fråga och man får nog vara ganska obrydd över att få skit om man ska vädra den i det debattklimat som råder just nu i Sverige. Men jag är van vid hårda mothugg och skitkastare. Att vara en person som bara skriver saker som man vet att alla kommer hålla med om, för att få många likes på Facebook, känns tråkigt och ointressant. Det finns det så många andra som gör. Nu vänder jag blad och går vidare. Trevlig söndag!

20140413-201637.jpg

20140413-201657.jpg

20140413-201707.jpg

20140413-201719.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ointressant att bara skriva sånt som folk håller med om

 1. Maja skriver:

  asch, det är väl klart att även du är en människa av kött och blod.

 2. … sa kungen. Den som skriver skit om hårt arbetande i barnomsorgen kan ju räkna med ett visst medhåll från fachistkanten. Häng dom bara! Så blir vi av med pedofilerna. Eller inte. Fråga socialtjänsten hur lätt det är att belägga övergrepp.
  /Eder evigt otacksamme

 3. Joe Black skriver:

  Enligt brottsoffermyndigheten har vart sjunde barn utsatts för våld och förövarna av våldet var kvinnor och män i nästan lika hög utsträckning. Ta de cirka tre procent män i Svenska förskolor och väg in i debatten. Man tror att 10-20% (variationen är stor i forskningen) av alla pedofiler är kvinnor. Det jobbar ca 50 gånger fler kvinnor än män inom barnomsorgen. Med lite logik borde det i så fall vara fler kvinnliga pedofiler än manliga som har hand om våra barn.

 4. Ralf skriver:

  God kväll alla och alla jag är en schweizisk affärsman och jag erbjuder lån pengar till behövande människor och förmåga att betala tillbaka lånet inom varje ingåtts mellan personer som kontaktar mig. 10.000 kr 5.000.000 kr för varje enskild ansökan och för företag också. Jag tog dig för att sätta din e-postadress i dina svar som du skickade mig. Kontakta mig via min e-postadress:(rf.semmler@gmail.com)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s