Nya fall av övergrepp mot barn

Sedan jag skrev texten om pedofiler i förskolor har jag fått både ris och ros. Kritikerna menar att jag skuldbelägger män som grupp och gör det svårt för män som vill jobba med barn. Utöver det har jag blivit kallad idiot, korkad och sexist. Det gör mig ingenting att bli kallad detta, så länge frågan om barns utsatthet är på agendan. När jag dessutom vaknar upp till bifogade nyheter blir jag ännu mer stärkt i min övertygelse om att vi måste ha bättre kontroll på de män som vi släpper in i miljöer där de får möjlighet att leva ut sina sjuka böjelser, exempelvis förskolor och idrottsföreningar. Eftersom det är just män som begår de här brotten, måste vi, återigen, fråga oss vad som är viktigast, att män inte känner sig skuldbelagda eller att barn inte utsätts för övergrepp?

Expressen: 21-årig man misstänks för grov våldtäkt mot flicka på förskola.

Aftonbladet: 19-årig man döms för våldtäkt mot barn.

SVT: Pappa dömd för 15 års övergrepp.

Aftonbladet: dömd nätpedofil misstänks på nytt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nya fall av övergrepp mot barn

 1. Mia. skriver:

  Frågan är väl vad du menar med sluta dalta med…? I dina länkar finns en artikel om en pappa. På vilket sätt ska vi sluta dalta med pappor? Betyder det att pappor inte heller ska lämnas ensamma med sina barn?

 2. Anonym skriver:

  Du borde inte få skaffa barn, du är ju man, du är en del av gruppen män och är alltså en potentiell pedofil som ska våldta ditt barn.

 3. Värdegrundsfrågor skriver:

  Jag blir mer och mer övertygad över att det behövs fler män i förskolan som kan vara goda förebilder när idioter som dig har rätt att skaffa barn och ska föra vidare sina sjuka värderingar. Tragiskt att en person med dina åsikter får jobba för SVT. Där borde de skaffa en hårdare kontroll om vem dem anställer.

 4. frokenjo skriver:

  Det är vanligare att människor från mellanöstern tycker att det är ok att slå barn än att svenskar gör det. Ska vi kanske undvika araber i förskoleverksamheten för barnens skull?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s