Alexander Bard kallar Birgitta Ohlsson, Gudrun Schyman och Centerkvinnorna för idioter

I fredags skrev jag om bloggaren som gick ut offentligt med att han åkte till Prag och köpte sex av en prostituerad. Texten handlade om svenska män med unken kvinnosyn som åker utomlands och utnyttjar kvinnor. Mitt blogginlägg blev snabbt viralt och många reagerade. En som läste texten och rasade var Alexander Bard. Tidigare har han kallat Centerkvinnorna för ”missfosterhjärnor” och Beatrice Ask för ”fascist-slyna”. Nu fortsätter han sin kvinnohatsturné med att förminska Birgitta Ohlsson och Gudrun Schyman till ”idioter”. Så här spexade han till det på min Facebook:

20140223-092843.jpg
Och fortsatte:

20140223-092959.jpg
And goes on:

20140223-174746.jpg

20140223-174806.jpg

20140223-174843.jpg

20140223-174854.jpg

20140223-174906.jpg

20140223-174920.jpg

20140223-174930.jpg

20140223-174947.jpg
Joakim Lamotte https://twitter.com/HotLamotte
Instagram: @hotlamotte

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Alexander Bard kallar Birgitta Ohlsson, Gudrun Schyman och Centerkvinnorna för idioter

 1. Ulf T skriver:

  En annan bransch där kvinnor tjänar klart mer än män är modellbranschen. Den 10:e bäst betalda kvinnliga modellen 2013, Lara Stone, tjänade mer än dubbelt så mycket som den bäst betalda manliga, Sean O’Pry. Gisele Bündchen tjänade mer än 30x mer än O’Pry.

 2. Tascam skriver:

  Håller med om att Bard klänger sig fast vid ett enda argument och som sedan åker in ett reaktionärt dike vid minsta provokation.

  Däremot kan jag förstå att Bard reagerar mot den goda moralen att sexarbetare alltid blir utnyttjade av sexköpare. Är det sunt att köpa sex när det finns tillgång till den ? ( I Tjeckien är bordeller tillåtna) Nej, säger den goda moralen. Nej i Sverige,trots att sexsäljare får finnas på gatorna.

  Det finns flera omständigheter att väga in .

  * Män , och kvinnor, köper sex för att slippa ett förhållande.
  * Män,och kvinnor, köper sex därför att alla andra goda moraliska vägar inte lett till sex.

  Det är dessutom svårt att föra en diskussion i termer av förövare och offer när dessa två epitet är så pass besläktade och interagerar i positioner, så man knappt ser skillnaden mellan dessa två.

  Och ja : Samhället är befolkat av amoraliska medborgare. Tillgång till sex och köpare av sex verkar av en outgrundlig anledning spela i en egen moralisk division.

 3. Ping: Svar till Alexander Bard: Sexköp är ett missförhållande | JOAKIM LAMOTTE

 4. Martin skriver:

  Du är definitionen av en riktig white-knight. Kan du förstå att alla kvinnor som säljer sex inte är offer, anser du att män som säljer sex också är offer? nej, jag skulle inte tro att du gör det.
  Västerländska medelålders kvinnor som åker på ”kärlekssemester” och myser med ekonomiskt utsatta unga män i bla Gambia är ju inte exploaterande. Du omyndigförklarar kvinnor och likställer dom alla som hopplösa offer som måste räddas när helst något inte stämmer med din feministiska världsbild. Jag trodde vi slutade omyndigförklara vuxna kvinnor på 1900-talet, men dom har väl kanske ingen egen viljekraft iallafall? Du drar dig heller inte för att smutskasta män och sätta dig själv på en pedestal för du är ju sååå upplyst och fantastisk, allt för att vara till lags och av värde bland kvinnor. Säg mig, har du ett lik i garderoben?

 5. Amazing content, thanks for sharing !!

 6. NiM skriver:

  Hahaha, men gott så, inte alla som har modet att publicera saker som potentiellt idiotförklarar dig själv. Någon dag kommer poletten att trilla ner, och denna process är nödvandig. Att se världen för vad den är och vara ärlig med det i en värld full av ideologiskt blinda våldsamma apor kräver en viss karaktär. Ett steg i taget 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s