Föräldrar är lögnare på sociala medier

Barn som skriker, bajsar, vägrar äta, inte vill ta på sig kläder, rymmer, välter ut vatten över hela golvet, gråter, bajsar igen, leker med toaborsten, gömmer bilnycklarna, inte vill gå in i bilen, avskyr att åka vagn, bajsar igen, vägrar att gå ut ur bilen, hatar att ta av sig ytterkläderna, ramlar och slår sig, river ut allt ur köksskåpen, blir galna när jag vill sitta ner i fem minuter och läsa tidningen, spiller ut mitt kaffe, kräks, kissar ner sig, river varandra i ansiktet, tycker att kvällsmaten är äcklig, skvätter ketchup på de vita tapeterna, skriker när tänderna skall borstas, ålar sig som ormar på golvet när det skall badas, dricker direkt ur schampoflaskan, tycker att godnattsagan läses på fel sätt, och bajsar igen.

Det är en sammanfattning av hur min dag har sett ut. Men jag gör väl som alla andra föräldrar: lägger upp en fin bild på Facebook, Instagram och Twitter, säger att dagen har varit fantastisk, att jag har världens mest välartade barn, och att jag älskar att vara föräldraledig.

20140212-192053.jpg
Joakim Lamotte https://twitter.com/HotLamotte
Instagram: @hotlamotte

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Föräldrar är lögnare på sociala medier

 1. Maria Skiddi skriver:

  Hahahaha! gu var roligt!

  Det påminner mig om mitt förra äktenskap där jag lagandes mat i köket medans mitt numera x tog igen sig i soffan efter arbetsdagen med en aftonblaska, och jag överhörde våra två barns glada fnitter rusandes fram och tillbaka i huset.
  Efter en bra stund var det en särskild mening som lixåm stack ut….för den återkom med jämna mellanrum;
  -” Följ pilarna” *storebror*
  -”ja, jag följer pilarna *lillasyster*

  Allt detta skedde alldeles inpå den ömme faderns soffligande så jag fortsatte med plikterna i köket. Men jag fick en sk ”ond” aning och gick ut ur köket och Voila!

  Där uppenbarade sig röda pilar längs hela väggen från husets ena ände till den andra…på BÅDA väggarna. Skapad med permanent stor röd tuschpenna

  Jag implodera på stället, hjärtat rusade- ett barn sprang in på sitt rum, den andra lilltjejen gömde sig bakom ytterkläderna i hallen. Det hela liknade sekvensen ur Disneys program på Julafton då alla springer och gömmer sig inför nysningen i Snövitsdelen..
  Själv liknade jag förmodligen Linda Blair i Excorsisten..

  … med ögonvitorna rullande bak såg jag för mitt inre ta det ena barnet å slå det andra med och stoppa aftonblaskan i halsen på den ömme fadern..
  Men, jag löste detta potentiella eskalerande familjedrama med att låsa in mig på gästtoan och gråta =)

  Bara EN story af flera hehe!

  Numera är barnen snart 26 å 29, å 26 åringen ska jag bju på på mat på Bishops ikväll.

  mindfulness är svaret Joakim! mindfulness, inte mentalillness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s