Tuttar, alkohol och tatueringar

Blev idag uppringd av Aftonbladet för fråga om jag ville medverka i en tv-panel. Det skulle vara en diskussion om mina två största intressen – tuttar och alkohol…hö hö.

Skämt åsido, de hade läst den här texten som jag skrev förra året om hur kvinnor skuldbeläggs om de ammar och dricker vin.

Jag sa att det blir bökigt att vara med eftersom inspelningen är i Stockholm, och jag bor i Göteborg och är hemma med två barn. Annars hade det varit roligt. Mina åsikter generellt när det gäller alkohol är ju, som bekant, att moralpaniken är enorm i Sverige. Men den diskussionen får jag ta en annan gång.

Däremot trodde jag att jag var portad på Aftonbladet. Ser framför mig hur chefredaktören Jan Helin just nu ringer runt för att efterforska vem som kontaktade mig: ”Den jäveln ska ha sparken!”

I övrigt ringde jag idag ”min tatuerare” som har skissat på ett motiv till lördagens sittning. Det kommer bli en stor sak på ryggen, och min fru är inte överdrivet förtjust i motivet. *Cliffhanger*
Ska gå och kolla på hans skiss imorgon. Spännande som fasen. Lägger upp bild då. Under tiden kan ni betrakta en gammal bild där min fru ”häver i sig” vin och ammar.

Joakim Lamotte https://twitter.com/HotLamotte

20140211-131933.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s