Jag har anmält läkaren

Idag ringde jag upp vårdcentralen och pratade med min dotters BVC-sköterska. Hon beskrev det som att hon blev alldeles ”kall i kroppen” när hon fick veta att min dotter har en skallfraktur.

Jag berättade att jag anmält vårdcentralen till IVO – inspektionen för vård och omsorg, vilket hon förstod. Vad gäller den ansvarige läkaren på vårdcentralen, så sa jag att han aldrig mer kommer att få komma i närheten av mina döttrar, inte ens för att skriva ut nässpray (om det nu hade varit receptbelagt). Så nu får vi se vad som händer med den äldre trötta läkaren som inte borde få behandla någon annan än sig själv.

Efter det åkte jag till Alfonshuset i Göteborg med döttrarna. Där lärde jag dem lite MMA-tekniker. Bifogar en bild där Simone sätter en fin takedown på Olivia.

Joakim Lamotte https://twitter.com/HotLamotte

20140210-200000.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Jag har anmält läkaren

 1. Anna skriver:

  Frågan är om inte vårdcentralen borde överväga att anmäla sig själva dessutom??

 2. Maria Skiddi skriver:

  @ ”Anna” Det är kutym i sådana fall om det är ordning på det bygget…

 3. Kör anonymt här idag. skriver:

  Ja om vårdcentralen är som den ska så ska det göras avvikelserapport. Den vc jag jobbar på mörkar inte sånt här iaf utan när det blir fel så raporteras det (vad jag vet om men det brukar diskuteras öppet på morgonmötena). Nu vet jag inte hur bemanningen ser ut på den vc du gick till men problemet på vår stavas hyrläkare – ofta kompetent personal iof men de kommer och går, problemet är att få personal att flytta hit till obygden och om en läkare kan få 40 000/vecka istället för 50 000 i månaden så ja, sweet deal.

 4. Kristian skriver:

  Kusligt. Tack.

 5. c.j skriver:

  Jag blir själv helt tokig på vanliga husläkarna när jag går till dem med barnen, de har ingen koll alls (och ofta extremt stressade och dåligttålamod) så jag har tagit för vana att gå direkt till barnakuten, med det är mycket omständigare, men bättre än ha läkare som bara suckar när man kommer dit med barn och säger (denna gång om ihållande magont i flera dagar) ”det kan vara vad som helst” – eeh, ja? Nu var det inget allvarligt, men attityden? Ska man behöva känna sig som översjåpig förälder för att man vill kolla att allt står rätt till???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s