Jag blev frisk av att dricka min frus bröstmjölk

Många kommer förmodligen tycka att det jag skriver nu är motbjudande, stötande och äckligt. Det var även min uppfattning, innan jag provade.

Första gången var för två veckor sedan, dagen innan jag och familjen skulle åka på semester till Danmark. Jag hade börjat känna mig febrig, hade ont i halsen och var rejält hängig – inte ett tillstånd jag ville befinna mig i under sommarens enda semestervecka. Min fru propsade på att jag skulle trycka i mig Kan Jang och massa olika vitamintabletter – preparat som jag har provat tusentals gånger, och som aldrig fungerat.

Då slog det mig att jag, i något sammanhang, har läst en artikel om hur en del använder bröstmjölk för att försöka bota cancer. Kan det bota cancer, så borde ju en vanlig förkylning vara peace of cake, tänkte jag.

Efter att ha googlat runt, och läst på om bröstmjölkens innehåll och funktioner, bestämde jag mig för att göra slag i saken. Jag berättade för min fru att hennes drickbara mejeriprodukt innehåller oligosackarider som skyddar mot infektioner, och T-celler, makrofager och granulocyter som stärker immunförsvaret. Motvilligt gick hon med på att pumpa ut knappt två deciliter.

Jag hällde upp den vitgula mixturen i ett dricksglas och svepte, samtidigt som jag höll för näsan för att, i möjligaste mån, undvika att känna smaken. Döm av min förvåning när mjölken träffade smaklökarna, och jag upptäckte att smaken var fantastisk – söt, med en touch av kokos. Dagen efter kände jag mig mycket piggare och förkylningen ebbade ut.

Därefter har jag provat att shota i mig bröstmjölk ett par gånger för att hålla immunförsvaret på topp. Jag är medveten om att detta är ovetenskapligt, och att resultatet möjligtvis är helt och hållet psykosomatiskt. Men det funkar i alla fall bättre än pajasprodukten Kan Jang. Dessutom är det billigare och kommer i en mer attraktiv förpackning.

Samtidigt förstår jag om en del tycker att det här är lite äckligt, men jämfört med all annan skit (kemikalietvättat kött, besprutade grönsaker, giftig fisk, emulgeringsmedel etc.) man vräker i sig året runt är bröstmjölk en riktig kvalitetsprodukt.

Så jag väljer att skörda medan tid är, för snart är bröstmjölksäsongen över.

Joakim Lamotte https://twitter.com/HotLamotte

20130807-152239.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Jag blev frisk av att dricka min frus bröstmjölk

 1. Usch, vilken elak o snål farsa! Hur kan du stjäla ditt barns livselixir?
  Visserligen dödar vanlig snuva er män, men ändå?
  Du må skamme deg!

  • Rolf skriver:

   Ä, låt honom hållas. Det finns säkert så att det räcker och blir över till alla i familjen. Synd att han la upp bild på flaskan istället för originalförpackningen bara.

 2. Tofflan skriver:

  Man tager vad man haver, sa ju hon Kajsa W. Och varför inte? Nu har du testat och det funkade. Själv tuggar jag ingefära. Inte alls sött och gott. 😡

 3. Lotta skriver:

  Bra där att vara öppen för en sån sak! Helt naturlig produkt (plus lite fettlösliga persistenta miljögifter som elak bonus..) som bevisligen har med bebisens immunförsvar att göra så varför inte?

 4. I mitt huvud skriver:

  Spontant tänkte jag ”vad äckligt”, men som du skriver, det är ju verkligen en naturprodukt! En bekant till mig som har svåra eksem smörjde dem med fruns bröstmjölk, och blev helt fri från dem under tiden hon ammade.

 5. Anonym skriver:

  Märkligt att vi finner detta motbjudande men däremot glatt dricker kossans mjölk. Särskilt med tanke på att de flesta av oss faktiskt redan druckit litervis av våra mammors mjölk som små… Och varför känner du dig nödgad att be din fru pumpa ur mjölken? Vi har så många ologiska mentala spärrar…

 6. Anonym skriver:

  Ännu en som upptäcker hur fantastiskt det är med bröstmjölk! Smakar helt underbart.

 7. Jocke Persson skriver:

  Vi måste ju vara det enda djuret i världshistorien som tycker att vår egen arts bröstmjölk är äcklig och att det är mycket smartare att dricka bröstmjölk ifrån en helt annan djurgrupp som inte ens i närheten är släkt med människan (kossor).

  Vi är trasiga

 8. Joiuse skriver:

  Också testat! Kan säga att det funkat i de fall jag testat, har varit när jag känt att influensa är på g. Har blivit frisk dagen efter varje gång. Min tjej har dessutom extremt bra immunförsvar 🙂

 9. Anonym skriver:

  Ahahaha tycker att du skriver så roligt.. Den där Tina skriver att du stulit ditt barns livselixir.. Faktum är att ju mer mjölk man får ut (helst genom handpumpning) ju mer bildas det.. Tar kanske 2 dygn men väl värt. Varför hellre dricka en kos mjölk? Nä det håller ingen frisk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s