Kass på att uppfostra barn

Hej Bullen, jag har ett problem. Eller rättare sagt, några stycken:
1: Jag låter som en idiot när jag pratar med barn.
2: Min dotter har ingen respekt för mig.
3: Jag väljer att, på svennebananmanér, lägga ut mina barn på youtube när de ”ser lustiga ut”.

Vad är värst? Döm själva.

Joakim Lamotte https://twitter.com/HotLamotte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Kass på att uppfostra barn

 1. Tina skriver:

  WoW..!
  Gärna fler klipp med din supercoola dotter..!
  Learning by doing har hon redan fattat..när ska DU fatta..?

 2. soslivet skriver:

  Learning by doing håller jag också på men däremot reagerade jag på att du inte en enda gång sa till henne att måla på papperet istället för i ansiktet. Hur fan klarade du det? *L*

  • hotlamotte skriver:

   Hård mental träning…

   • Nadezhda skriver:

    Ne4r jag, Kusin, McB och Ninjatummen kle4ttrade upp i en lyktstolpe i Alingse5s i vekcan lyckades vi dra till oss re4tt bra med uppme4rksamhet fre5n massa mugglare. Jag betvivlar att ne5gon fattade vad vi gjorde de4r (ff6rutom cachee4garen som kf6rde ff6rbi och tutade) och jag tror ingen mugglare kommer kle4ttra upp i stolpen ff6r att kolla.

   • Jessie skriver:Jag kommer själv från en stor familj (vi är nio syskon), så tycker att det är väldigt roligt att följa din blogg.Hur gör ni för att kunna ge barnen ensamtid med er?Jag fick det ytterst sällan med mina föräldrar, så undrar hur ni bär er åt när alla dessutom är så nära i ålder.Får alla barn egna rum nu i det nya huset?Om inte, vad tycker de om att behöva dela rum?Får barnen vecko-/månadspeng?Har ni något månadssparande till alla barnen?Intresserad hur stora matutgiterna är varje månad för en sådan stor familj ?Hur ofta storhandlar ni?Hur gör ni i övrigt för att ekonomin skall gå ihop?Det spelar nog ingen roll om man har ett barn eller tio, pengar är alltid pengar. Har ni satt budget på alla utgifter, eller handlar ni hela enkelt så länge kontot tillåter?Känner ni aldrig att det definitivt stopp med fler barn?Mina föräldrar har aldrig riktigt kunna förklara det Själv har jag två barn och känner att det är precis lagom. I och med att jag vuxit upp i en stor familj så vet jag hur man som barn känner sig. Är otroligt tacksam för alla de syskon jag idag har, men som mamma vill jag kunna ge all den tid de behöver, vilket är omöjligt om de skulle vara många.Tack för en bra blogg som skänker många skratt !!

   • PinkyXtiine skriver:

    Unfortunately, that is quite common in Hong Kong but also over the world. If I am not deaf and surley need some human contact, you may place me in that group as well. My cousin is the ‘boy’. Though he does enjoy basketball and travelling. He has not worked since college. Dealing with working adults can be difficult for him. That talks of finance, news and arts are a bit too much for him.

   • Mike skriver:

    Tiffany . you not only have a way with capturing momtnes behind a lens but you have a gift for words, too! You and I are on the same page with this topic I love to wander and get inspired by what I happen upon the way. A person has to stretch themselves in order to be blessed with momtnes like this! So sweet just like you! MIss you!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s