Till de fegaste rasisterna på nätet

Alla ni rasistiska nät-troll. Vad man än skriver, så dyker ni upp med en vinkel kopplad till massinvandring. Igår skrev jag en text om mäns våld mot kvinnor. Då fick jag givetvis massa mail om att jag inte vågar skriva sanningen: att våldet mot kvinnor är invandrarnas fel, och att mina döttrar kommer bli våldtagna av muslimer.

Jag diskuterar gärna med er om ni släpper på anonymiteten. Jag har till och med erbjudit mig att träffa er öga mot öga för att prata ut. Men det verkar inte vara något som lockar.

Ni kallar mig feg, men vilka är det som är fega, som gömmer sig bakom pseudonymer, och som inte vågar föra en debatt i ljuset? Ni, de rasistiska anonyma nät-trollen, är de räddaste människorna av alla. Jag föraktar er.

Här är ett exempel på ett av de fegaste nät-trollens reaktion efter gårdagens text:

20130715-091329.jpg

20130715-091442.jpg
https://twitter.com/HotLamotte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Till de fegaste rasisterna på nätet

 1. Flanören Sören skriver:

  Tråkigt med alla sexistiska könsord och ordbajseriet på nätet, vi får alla i nästa riksdagsval rösta för ett bättre samhälle än det hårda klimat vi har idag.

 2. Tina skriver:

  Du föraktar uppenbarligen fel grupp ..!
  Ja säkerligen hotar inte dessa sorgliga troll dina döttrar..!
  De som våldför sig på svenska flickor är ofta analfabeter..!

 3. Niclas. skriver:

  Jag brukar passa mig för att generalisera i ”vi och dom” termer. Speciellt som ung man då vi är överrepresenterade i all statistik , oavsett nationalitet då det kommer till våld och hot. Jag drömmer om en värld styrd av kvinnor. Där gravida hjältar får gå hem utan diskussion vid foglossning. Kontentan då blir väl den omvända då jag som man tvingas till jobbet med dödlig förkylning. 😀

 4. Ping: Jonas Inde rasar | JOAKIM LAMOTTE

 5. Näthatstrollboll skriver:

  Tja! Varför ska vanliga medialt värnlösa medborgare utsättas för det?

  När vi ultrahöger och dödsknarksnazisttrollmonster har total hegemoni, fullständigt tolkningsföreträde, behärskar samtliga instanser av staten och äger samtliga mediabolag samt har möjlighet att stigmatisera och fängsla dissidenter då jävlar skall vi också fråga om inte du, som då kanske lever som en underground-liberal-kulturmarxist, inte skall framträda med namn och bild? Där alla lämmlar och pöblar börjar hata dig och ger dig kicken om media kör en kampanj?

  Skitbra deal!

  Om du vill diskutera med ultrahögerdödsknarksnazisttrollmonster varför hör du inte av dig till t.ex. Radio Framåt eller Fria Tider eller nått sånt? Där finns ju offentliga företrädare för ultrahögerdödsknarksnazisttrollmonsterismen med lite mediaträning med mera. Vore skitkul med en debatt där!

  Men du kanske föredrar medialt värnlösa knegare och medborgare som inte har lärt sig de massmediala trixen, folk som inte har någon speciellt bildning eller kulturellt immunförsvar (ty de har utbildats i den sataniska ”svenska” skolan) och blir tagna på sängen och tillika överraskade av de vanliga psykologiska trixen?

  Ja, det är ju mycket roligare!

  Förstår dig totalt grappen! Är ju roligare att bränna myror med förstoringsglas! Helt klart asså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s