SVT Debatt i Almedalen närmar sig med stormsteg

Mitt liv är stressigt som fan just nu. Fast på ett positivt sätt. Samtidigt som jag jobbar med ett nytt dokumentärserieprojekt för SVT, så drar jag parallellt i trådar för att styra upp SVT Debatt i Almedalen.

För om bara några veckor smäller det. Då går årets firmafest för politiker, lobbyister och journalister av stapeln. För mig är det tredje året i rad i Almedalen. Första året var jag inte helt bekväm med att befinna mig i denna smältdegel av makthavare, PR-konsulter och rosépimplande underhuggare. Andra året var jag avtrubbad och rycktes med i stämningen. Det kommer bli intressant att se hur jag hanterar Almedalen 2013.

I vilket fall som helst ska det bli förbaskat roligt att jobba med SVT Debatt – ett, enligt mig, otroligt viktigt format för svensk samhällsdiskussion. Nytt för i år är att Erik Blix och Göran Gabrielsson är involverade i upplägget. Dessutom gör Kristina Hedberg sitt första år som programledare. Några av de klara gästerna under veckan är Anders Borg, Magdalena Andersson, Gudrun Schyman, Birgitta Ohlsson, Mona Sahlin och Alexander Bard. Läs mer om årets SVT Debatt i Almedalen här.

För er som befinner er i Almedalen rekommenderar jag att komma och titta på sändningarna. Det brukar vara ett välkommet inslag under Almedalshetsen. Väl mött!

Här är några bilder från tidigare år:

Almedal1

almedal2almedal3

Joakim Lamotte https://twitter.com/HotLamotte

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till SVT Debatt i Almedalen närmar sig med stormsteg

 1. Va kul med den skickliga Kristina Hedberg..en stor kvalitetsskilnad mot förra årets..!
  Dessutom Erik Blix..kan bli hur bara som helst..!
  Du själv då..!
  Du har ju varit suverän i Debatts eftersnack..!
  Du är ju inte lika rädd för kontroverser som många SVT-are är..!
  In med lite inkorrekt svensk verklighet i Almedalen..!
  Go for it SVT..!

 2. Rick skriver:

  Som om det inte re4ckte med de nyliberala de5rhusmuppar som sikatde ner din blogg innan Norge, nu tycks du ha fe5tt med dig hela den sionistiska folkmf6rdarlobbyn de4rifre5n ockse5.Det kostar pe5 att se4ga sanningar….

 3. Abukar skriver:

  Ja, det e4r det absolut be4sta ff6r tillfe4llet, helt klart! Jag satt ige5r kve4ll och kldoale pe5 del 3 som jag missade live och ke4nner att jag utvecklat ett beroende av dom. Tror du jag bor i hundkojan ff6r de e roligt? , HA HA HA HA!

 4. Umm, are you really just giving this info out for nothing?

 5. Jay skriver:

  Jag e4r impad av alla som vill utse4tta sig ff6r Almedalen. Mitt blodtryck e4r redan ff6r hf6gt. Men jag ser fram emot Eriks rapnorteripg de4rifre5n.

 6. here skriver:

  Times are changing for the better if I can get this online!

 7. Ping: white wall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s