Välkommen till världen Simone

Simone1

Idag föddes Simone. Förlossningsarbetet kom igång runt 15:00 igår. Efter att ha utstått osannolik smärta såg min tappra fru Sofia till att Simone fick möta dagens ljus 02:30.

Som partner känner man sig maktlös sittandes bredvid. Jag önskar att jag kunde vara heroisk och säga att jag hade bytt med min fru om det varit möjligt, men ärligt talat så hade jag sannolikt inte klarat av det.

Bilden nedan är från mitt i en värk. De kvinnor som fött barn förstår nog hur Sofia känner sig här. Själv kan jag bara gissa.

Nu har jag åkt hem till min tvååring. De andra är kvar på BB. Jag älskar er – Sofia, Olivia och Simone.

Sofia1

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Välkommen till världen Simone

 1. anea5 skriver:

  Grattis! Visst är det fantastiskt att få vara med om. Efter att ha fött fem barn vet jag absolut hur din fru känner sig mitt i värkarna, en smärta för stor för att ens försöka förklara. Ändock den enda smärta jag sett fram emot att få uppleva igen, och igen…

  Nu börjar äventyret tillsammans med lilla Simone! Var rädda om varandra.

  //Maria

 2. Pelle2 skriver:

  Grattis Joakim !

 3. Anonym skriver:

  Fantastisk bild. Grattis igen!

 4. Smärtan går rätt in i skärmen..otrolig bild..!
  Grattis till en ljuvlig Simone..!

 5. Stort grattis!!! Finns ju två killar som sänder radio som fick liknade förlossningssmärtor via stötar på något vis.. den ena gav upp, och den andra födde barn. 🙂

 6. Marie Larsson skriver:

  Grattis Jocke! Starkt jobbat Sofia! Fin bild !

 7. Ama de casa skriver:

  Det är bara att gratulera 🙂

 8. Vilken otroligt vacker bild på frun mitt i värken, ja självklart på lilla tösen också. Känner så väl igen det där, men det jag tyckte var lite kul att du fick med var hennes järngrepp om din hand. Det där greppet är nog det många män kan relatera till 🙂 tack för fint inlägg!

 9. Gregor skriver:

  Hej fina Jenny!Leveransdatum e4r den 22 juni, se5 jag kan inte lova att den kommer i din le5da innan msmoidmar, men jag lovar att skicka den dir. ff6rst av allt till dig

 10. Faysal skriver:

  Ke4ra Jona!Jag skulle vilja re5dfre5ga dig ang yspogaas + meditation.Just nu e4r jag inte i balans inom mig sle5ss prestationskrav, sorg, avundsjuka och sje4lvf6mkan/martyrskap och le4mnar inte se5 mycket plats f6ver till ljuset, godheten, ke4rleken, ve4nskapen/kamratskapen och gle4djen. Skulle behf6va rena mig. Ska jag kf6ra mkt f6vningar ff6r rot och hje4rtchakrat? vilka meditationer e4r le4mpliga? Tack: Namaste

 11. Hiroaki skriver:

  Hey Brad, Thanks for answering my qiutseon earlier. I’m quite new to html so yeah, I’ve got to get used to it. I was wondering what if instead of making my navigation horizontal I want it to be vertical? Is it possible? I mean the left side of the page would be the navigation and the right side would be where you will put the Subheading.

 12. here skriver:

  The paragon of understanding these issues is right here!

 13. That’s a clever answer to a tricky question

 14. letter called skriver:

  Furrealz? That’s marvelously good to know.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s