Carolas dotters löshår och knarkbråk

Fick idag ett mail med länk till ett av de konstigaste SVT Debatt Eftersnack jag varit programledare för. Det börjar med att Eva Rusz tar fajten med en frisör från ”Ensam mamma söker” angående Carolas adoptivdotters löshår.

Därefter hänger smockan i luften när Carl-Johan Rehbinder möter Taxi-Rolf i en legalisera-marijuanadebatt. Alfred Askeljung skriker i falsett och Aron Modig önskar nog mest att han befann sig någon annanstans. Håll till godo:

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Carolas dotters löshår och knarkbråk

  1. trollan skriver:

    Jeesus – lyssnar på Eva Rusz som förkastar allt vad föräldrar har för erfarenhet då hon har 15 års utbildning.

  2. Bra träning inför Debattledarskapet..till hösten..!

  3. Det var rätt kul det där. Jag får fortfarande e-brev med uppskattning för just den debatten.

    Smockan hängde aldrig i luften. Jag var inte ett smack arg – det var en ren retorisk teknik, för att få den tjocke göteborgaren att stanna upp och höra frågan. Och det skapade ett intressant fokus på situationen. Jag fick fram de frågor som behövdes för att hela hans resonemang skulle dö sotdöden, vilket var min avsikt. Så det var en ”slam-dunk” av finaste märke. 🙂

    Jag var på SvT Debatt igen i torsdags (för sjunde eller åttonde gången i ordningen), och då handlade det om andra saker, men du var inte där, så jag kunde inte tacka för din fina blogg som du har här. Därför gör jag det här i stället. Det är mycket intressant att läsa dina reflektioner, inte minst kring graviditet och barnafödande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s