Att ligga med Plura

Kära läsare. Tänkte be om hjälp med ett spörsmål av privat karaktär gällande min och min frus samliv.

På senare tid har jag inte kunna sluta tänka på Plura Jonsson (Eldkvarn, Pluras kök) när vi är tillsammans fysisk. Som ni förstår utgör detta ett visst hinder beträffande min prestationsförmåga.

Vad beror detta på? Är det normalt? Kommer det att gå över?

Bifogar en bild av min fru:

20130321-175654.jpg

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Att ligga med Plura

 1. MiT skriver:

  Jag ser inte problemet, enligt den fantastiska genus”vetenskapen” vi har i Sverige så finns inga biologiska skillnader, allt är konstruerat. Titta på Hjernevask, finns på min blogg under ”extra viktigt” så ser du att även några norrmän tycker så, en hade fastslagit att man kan byta som man vill mellan homosexualitet och heterosexualitet. Seså nu, bara att sätta igång att konstruera om dig lite så ska du se att din heterosexualitet botas och allt blir bra!

 2. en annan Erik skriver:

  Nu sätter du på din fru så det sjunger om det och slutar jönsa! Fö kan också oxytocin som skapas sätta fart på födandet. Happened to me.

  • Sanjay skriver:

   I am just getting satrted on the Internet. I am retired now. I am reading blogs on many topics, and commenting too. I think that you have to put some attention on a blog to bring it above the dry and boring verbage that is common, and you have definitely accomplished that. I not only read and comment on the blogs of others but I now have my own blog and my own website. I put my site and email in the allocated spaces. It seems to be customary to include these so I hope that its ok with you. TheVeryBest2You 13 9

  • Aamna skriver:

   Jag tycker det c3a4r rgiolt att Blondinbella lagt mc3a4rke till att Rihanna fc3b6ljer henne, och vc3a4ljer att uppmc3a4rksamma det. DOCK tycker jag det c3a4r skitdc3a5ligt att hon vc3a4ljer att uppmc3a4rksamma en sc3a5n sak framfc3b6r alla hundratals kommentarer kring t.ex smyckena, turnc3a9n, hennes syn pc3a5 pengar o.s.v. Hon lc3a4mnar massa frc3a5gor utan svar, och folk kommenterar dagligen om saker de undrar eller ifrc3a5gasc3a4tter. Rihanna lc3a4mnar EN kommentar och det sc3a4tts direkt i fokus. Det c3a4r synd att storhetsvansinnet kommer fc3b6re nc3a5got annat. Att 100 andra personer har nc3a5gon kritik kring smyckena nonchaleras, medan Rihannas enda kommentar om smyckena uppmc3a4rksammas.

 3. Anonym skriver:

  Plura är en mediakåt, grinande/lismande kärring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s